Marmarisliyiz.com

Marmaris'i Sevenlerin Bulusma Sitesi - Physkos.com
Marmarisliyiz.com - Marmaris Turkey’a hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol | Yardım
in ARA

75. Yıl Marmaris Kız Meslek Lisesi 1998-2001 En Güzel Dönemi...

Son Mesajınız 03-03-2007, 10:01 kawa636 tarafından gönderildi. 7 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  01-02-2007, 10:04 1582

75. Yıl Marmaris Kız Meslek Lisesi 1998-2001 En Güzel Dönemi...

Evet bence, o dönem çok farklıydı ,Bayan bir müdürümüz ve Feyzullah Hocamız vardı sanırım hala varlar,ama müdüre hanım vefat etmiş Allah rahmet eylesin neyse bunları geçelim şimdi...

En iyi sınıf arkadaşlarımız vardı hatırlarmısınız bilmem çünkü ozamanlar tadı bir başkaydı be ;)

Bir sorun olduğunda hep beraber disipline giden,hesabı hepberaber veren,okulun sıralarını bile aynı anda zımparaladığımız verniklediğimiz zamanları bilirim :PP

İlk aşklar da başkaydı :(

Ah damla ahhh :PPP Ne değişik kızlar vardı ozaman şimdilerin saçları sarı gider friends cafeye otururlar başka bi bildikleri yok bazen miğdem de bulanmıyor değil. Şimdikiler aynı masada oturan erkeklerle bile 2 3 defa cikiyorlar ozamanlar okadar çok değildi bu yapanlarda zaten ....lar gittiler :)

Sınıftan çıktığınızda:

Herkezin havası bir değişikti kimin saçı başı kimin motoru kimi çok kızla çıkardı öbürü kimseye bakmazdı vs.vs. Sınıftan çıktığımızda bütün kızlar kapıya toplanırdı zuhahaaha :PP Şimdi olursa bidaha okurmusun deseler inanıyorumki hepiniz evet diyeceksiniz ;)

Hepimiz merak ediyoruzdur acaba o kız şimdi nerede napıyordur diye,bence merak etmeyin dostlarım çünkü hepsinin sonu aynı oldu napalım birgün şu marmaris in kızları değişir umarım .Biz Kenan Doğulunun laflarıyla büyüdük be  delikanlıydık abi , bacıyı bilirdik hiç olmazsa bakmayan kızı takdir ederdik şimdi bi araba geçse on tane kafa dönüyor alem g.t olmuş yalanmı arkadaşlar

İyi Yaşamak En İyi İntikamdır.
  •  01-02-2007, 10:13 1585 Cevap 1582

Cevap : 75. Yıl Marmaris Kız Meslek Lisesi 1998-2001 En Güzel Dönemi...

bende 75 liidim:(( bi keresnde okulun saatini ileriye almıştım zil erken çalsın die mantığa bak:))) saat tabi bozuldu nazan hoca bi geldi kim yaptı bunuuuuuuuuuuuuuuu die bir bağırdı herkes bana bakıyo kız arkadaşımda kapının önünde  beni bekliodu hemen baktı bana KurtuM SEN YAPTIN DİMİ BUNU ne istedin zilden heeeeeeeee :))) birgül hocanın yanına götürdü gırgırına 5 arkadaşım daha çıktı benle beraber..herşei bearber yapardık zaten onlarlar..neyse birgül hoca bana bağırıyo nie yaptın die bizde karşısında kopuyoz sanki yaptığım iyi bir marifetmiş gbi:))) salında ciddiyizde bri ordan ses çıkarıyo kendini kasıyo ffalan dayanmıyoduk kopuyoduk:))) çok iyi kadındı çook ama feyzullah hocaya gitsendim eğer offff yakardı çıramı daha birsürü anı var herkesin olduu gbi..kısa kestim..
    ''cash flow''
  •  02-01-2007, 5:52 2696 Cevap 1582

WolfPrince:

Evet bence, o dönem çok farklıydı ,Bayan bir müdürümüz ve Feyzullah Hocamız vardı sanırım hala varlar,ama müdüre hanım vefat etmiş Allah rahmet eylesin neyse bunları geçelim şimdi...

En iyi sınıf arkadaşlarımız vardı hatırlarmısınız bilmem çünkü ozamanlar tadı bir başkaydı be ;)

Bir sorun olduğunda hep beraber disipline giden,hesabı hepberaber veren,okulun sıralarını bile aynı anda zımparaladığımız verniklediğimiz zamanları bilirim :PP

İlk aşklar da başkaydı :(

Ah damla ahhh :PPP Ne değişik kızlar vardı ozaman şimdilerin saçları sarı gider friends cafeye otururlar başka bi bildikleri yok bazen miğdem de bulanmıyor değil. Şimdikiler aynı masada oturan erkeklerle bile 2 3 defa cikiyorlar ozamanlar okadar çok değildi bu yapanlarda zaten ....lar gittiler :)

Sınıftan çıktığınızda:

Herkezin havası bir değişikti kimin saçı başı kimin motoru kimi çok kızla çıkardı öbürü kimseye bakmazdı vs.vs. Sınıftan çıktığımızda bütün kızlar kapıya toplanırdı zuhahaaha :PP Şimdi olursa bidaha okurmusun deseler inanıyorumki hepiniz evet diyeceksiniz ;)

Hepimiz merak ediyoruzdur acaba o kız şimdi nerede napıyordur diye,bence merak etmeyin dostlarım çünkü hepsinin sonu aynı oldu napalım birgün şu marmaris in kızları değişir umarım .Biz Kenan Doğulunun laflarıyla büyüdük be  delikanlıydık abi , bacıyı bilirdik hiç olmazsa bakmayan kızı takdir ederdik şimdi bi araba geçse on tane kafa dönüyor alem g.t olmuş yalanmı arkadaşlar

Kardeşim benim. ben nasıl özledim sınıfını hatta sırasını bile. keşke geçmişe dönsek yine orda okusak. feyzonun korkusundan yangın merdiveninden çıksak okula. bu arada okulda o zamanlar 3 klas çocuq vardı. kim olduklarını anlatmaya gerenk varmı. biri sen biri ben biride ozy hehehe.

dersten çıkınca subway de çikolatalı kurabiye yemeyi. sınırsız kola içmeyi bilem özledim.

okulum benim, kardeşimle az kavgayada karışmadık. başı beladan kurtulmazdı, sayesinde benimde, ozamanlar sinir olduğum bi çocuk vardı. geçen yıllarda vefat ettiğini duydum çok üzüldüm. ozamanlar düşmanımda olsa, tanısam çok iyi arkadaş bile olabileceğimize emindim. mekanı cennet olsun.

marmarisli kızlar hakkında yorum yapan wolfprince kardeşim. bi ara hatırlıyorumda bi kızı sevip ayrıldıktan sonra kızlara savaş açmıştın. sırf tekmelemek için kızlarla çıktın. tam hatırlamıyorum ama bi günde 3 kız falan ayarlıyodun heralde. zavallı hazırlıklar Big Smile neyseki ben senin kadar kötü olamadım. koca lise hayatımda bi bulgar güzeline takıldım. sonlara doğruda gzl bi kıza isimlerini vermiyim. karışmasın ortalık. walla forum sayesinde eski günlerime döndüm. teşekkürler herşey için

•  02-01-2007, 20:34 2708 Cevap 2696

:))))))))) saol Ali kardeşim valla yazın çok hoşuma gitti ama harbiden öyleydi yaw :))))  bizde az degildik dogru :DDDD
  •  03-02-2007, 9:58 3696 Cevap 1582

yeni yine yaniden olsa yine 75.yıl yine aynı ortam çekilirdi be kardesim :) ama nasime hoca yine zayıf werirmiydi bilemicem :) aradan uzun zman gecti ama yasanılan o güzel gunleri andıkca yüzümde hala hos biş gulumseme yerleşio her nekadar hazırlıkta kafayla camı kırsam bile eheheh :) aq kızını görcem diye cama kafa attım herkesi sustrmaya calıstım ama nazan hoca kim yaptrı deyince herkes bni gözterdi ehehe

bide hala saklarım o camın faturasını 1,750 tl :) olsun beeah güseldi hersey ;)

tommy ;)
  •  03-02-2007, 18:14 3707 Cevap 3696

kardesim varya hatirlattın simdi koptum ya cama kafa atma olayı :))))))))))))))))))))))))))) abi ozaman cocukduk ne bilelim nazi gibi geldi kim yaptı diye sorunca artik :DDDDDDDDDDD walla superdi ya kafa atman ii oldu ;)
  •  03-02-2007, 18:37 3709 Cevap 3707

dha nicesi yaa oof oof htırlandıkca hos anılar ya Smile bide sınıflarda soba yakılırken tüttürrürdük ehueheu kacardık yada soba yakmak için asagıdan odun almaya gidip kacmak Big Smile gusel di ya ama bn o mnk binayı dha hosuma gdiodu kucuk we sıcak:D yaa yine wideo dersi olsun yada hotmail okuyalım hello my names is sue eheuheuheuheuheueu Smile yada almancada bingo oynayalım ilhan hoca sylesin bn bulalım sayıları bingo yapalım :D yaa yaz yaz bitmes kardesim.... hele okul die bzi binaya gturduler ya ehuehueheu apartman gerci bos derslerde boslukta ii kutu koladan mac yapardık ahh ahhh dewam etcek anlat anlat bizmeees Stick out tongue
    tommy ;)
  •  03-03-2007, 10:01 3719 Cevap 3709

cama kafa atma olayı :) harbiden bende koptum şimdi. sende koca camı görmedin be özgün kardeşim :)

anılar gerçekten anlat anlat btmez.

RSS haberlerini XML olarak görüntüle
Marmaris Hakkimizda